Skoler og uddannelsesinstitutioner

Trivsel er nøglen til læring, sundhed og udvikling

Det er videnskabeligt bevist, at de vaner vi tilegner os i barndommen/teenageårene, fører vi med ind i voksenalderen. Derfor er arbejdet med trivsel hos børn og unge særlig vigtigt. Gennem forebyggelse og trivselsfremmende indsatser, er det muligt at styrke den fysiske, såvel som den psykiske trivsel hos børn og unge i skoler og på andre uddannelsesinstitutioner.

Trivsel skal ses som et dynamisk sammenspil mellem 3 elementer. Den fysiske, psykiske og sociale. Det handler b.la om ernæring, motion, helbred, relationer og børns mestring. Med en tidlig og aktiv indsats er det muligt at støtte, give viden og målrettet vejledning der fremmer deres trivsel.

 

Trivsel med udgangspunkt i jeres behov

Der er naturligvis flere muligheder. Både kortere og længere forløb kan have sin berettigelse. Undervisningen tilrettelægges ud fra jeres behov, målrettet jeres børn og unge. Det kan være et kort oplæg omkring kost, hvorfor skal vi spise sundt? hvad gør det ved vores krop? Hvad sker der inde i kroppen? eller et helt andet emne.

Måske vælger i at trække en dag ud af kalenderen, hvor vi både taler kost, motion, tobak, alkohol, relationer og kommunikation. Eller måske et forløb over flere dage. Muligheder for at sammensætte et forløb, både med emner og varighed, er helt op til jer. Kontakt mig uforpligtende for yderlig oplysning vedr. undervisning og workshops på skoler og andre uddannelsesinstitutioner.

 


At skolen påtager sig et socialt ansvar, et vigtigt statement i en tid, hvor trivsel er kommet på dagsordenen.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender med jævne mellemrum spændende nyt til dig.